Air Terjun

Salam semua….wah tak sangka kan..dah bulan oktober skang…an dan hampir nak masuk tengah bulan pun..

memang jap je masa berlalu…hmm….minggu ni ape aktiviti?..

eh..baru hari selasa dah sibuk pikir agenda ujung minggu..hehe…

last week…aku balik bentong..cam biase r…rindu kat bilik ku itu…n jumpe parents le..pe lagi…

hari ahad maseh sempat lagi g piknik jap kat Air Terjun Chamang ngan Bib..mcm struggle masak bihun goreng, goreng segala macam fries, nugget n burger…

siap bawak balance2 kueh raya lagi…hehe..ala2 beraya tepi sungai jap..hehe..tapi memang best r sesekali dapat piknik..

macam release skit tension..seminggu keje..macam nak termuntah rase nye..tapi dapat lari dari hingar bingar kota..rase heaven sesangat….

dah la g pada tarikh 101010..wah!..memang meletup la…hehe…

so aku paparkan keindahan air terjun ni ek..berminat?…hubungi aku untuk peta ke tempat ni..hehe…

macam amik gambar dari blog org len..tq...hehe...

signboard sebelum masuk ke kawasan air terjun...

ok tak pemandangan?..best kan..moh le reramai datang ke sini..selalu ujung minggu konfirm penuh ngan pengunjung tempat ni..korang kene datang awal2 untuk chop port baek punyyyeerr….hehe…