Mintak Maaf

Salam semua…
dah kenape tajuk entry name nye mintak maaf kan..raya pun dah abis…
bukan ape…macam dah lame nak update entry…wah budget macam ramai peminat je blog aku yang ado ni…

tapi ape salah nye perasan sensorang kan..hehe..
so ape planning korang bulan oktober yang baru muncul ni?…
aku nye plan baik punye..hehe..sikit2 ayat Dafi AF lak kan..

Schedule bulan Oktober:

22hb – 25hb : Trip ke Sabah bersama Ti Indawati
30 hb : Jadi pengapit sepupu kawin di Melaka..(hangin jap..dah la sepupu yang kawin tu lagi muda dari aku..tapi wajib aku kene jadi penapit..trus rase nak kawin gak skang..hehe…)

itu la serba sedikit jadual aku bulan ni..sangat tak sabar nak holiday/..jom r semua..hehe..

btw..mcm awal lak nak wish..tapi tahniah kepada Ti yang bakal bertunang ujung minggu…aku?..tak tau bile lagi..

sangat teruja kerana dapat on air dengan Ikhwan di Hot FM last week…pasal topik..jgn di tanya..wajib terdesak..ahah…