Hasil nye….

Salam semua…well22….weekends is here!…

but hopefully esok g keje jgn le banyak ngat benda yang urgent sampai aku kene stay…

pasal esok dah plan nak jumpe Nisa n Intan!…

btw..just nak inform apa kah hasilan pertama dari duit tepi…

sangat beli novel tajuk “Biarlah YM Bicara” by Hanni Ramsul..

sangat top seller. …n sangat best novel ni!…

sebenarnye buku ni dah lame kuar cume aku je yang baru terhegeh2 g beli..btw..memang best novel ni..sila g ke kedai buku berhampiran ye untuk membeli…hehe…

**pendek je entri kali ni pasal mate dah ngantuk..malam semalam struggle nak habiskan gak novel ini..hehe…

Teruja!!!!

salam semua..slm 1 malaysia..wah!memang sangat kene tajuk entry hari ni..pasal memang sangat teruja..nak tau nape?pasal esok keberangkatan diri ini ke sabah untuk vacation!sangat best!tak tergambar ngan kate2!hehe..mesti semua jelik ngan aku kan..ye la ape la sangat ke sabah tu..macam perlu ke heboh satu dunia..tapi macam lantak pi kan aje..hehe..korang doakan aku seronok kat sane ye..hehe..