Eeeeuuuwwww…..

Rase2 leh pronounce tak title entry aku ni ha?…muahahahhaa..adakah kamu2 semua terpikir2 apakah dia?…ala..ape korang akan sebut kalo terjumpe,terpandang, ternampak benda2 yang menggelikan dan menjijikkan?…hehe…ye..itu la sebutan nye..dan apakah kaitan nye di sini?…

Semalam baca papaer the malay mail..(ala paper free yang korang leh dapat kan kat toll plaza, shopping mall,lrt stesen n etc..)..aku semalam amik kat toll plaza NPE..sambil tunggu dia pulang kan duit baki tol, sempat le nyambar paper tu..memang suke amik pun pasal suke membaca..hehe…

Btw, ader 1 artikel pasal kebersihan toilet. dari ape yang aku baca tu,aku memang totally agree la ngan artikel tu. artikel tu tulis, kebersihan toilet adalah faktor utama yang menarik perhatian kita let’s say kalo nak g shopping mall, stop kat mane2 petrol pump, R & R dan yang sewaktu dengan nya.

Macam contoh nye la kan, kalo aku, aku memang prefer tempat2 shopping mall yang menawarkan toilet yang selesa dan nyaman. sebab tu aku suke nak g MidValley dan Sunway Pyramid pasal dua2 tempat ni dalam tu ada Jusco yang mana Jusco amat la tip top dalam kebersihan toilet.Siap ade baby room bagai, bilik mekap, sofa..pergh..memang berbaloi nak g. Same gak macam pemilihan petrol pump. Bukan nak condemn mane2 pihak, tapi aku prefer untuk g toilet di Petronas (1st choice), Shell (2nd choice) then seterusnye kalo takde benar petrol pump len, mari g BHP.But seriusly, kalo nak compare facilities toilet di petrol pump zaman dolu2 berbanding skang, zaman skang lebih far more improved.Thumbs up!..

Sebab tu, ada pepatah cakap, nak nilai tuan rumah tu seorang pembersih atau tak, go check toilet umah dia. Kalo bersih toilet nye, maksud nye pembersih la dia, if not..ok..paham2 sendiri…

:b

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: