Angkubah = Variable?

Macam hari belajar perkataan baru ke ape?..hehe..takde la..mungkin kot perkataan baru…korang pernah dengar tak perkataan angkubah?..pembolehubah aku pernah dengar dan yang pasti semua orang pun pernah belajar pasal pembolehubah..tapi angkubah?..

aku pun tak tau ape..tapi skang ni..memang sangat popular kat HOT Fm..ye..tajuk lagu sebenar nye ni..kenape letak tajuk ni?? aku pun kurang pasti..lirik nye pun tak mendalami lagi..tapi aku suke lagu ni..serius suke..

Lagu Angkubah ni di nyanyikan oleh kumpulan Taxi ( kumpulan yang masuk Hot Fm Twisties Bingit 2010)..tak pasti le diorang menang atau tak..tapi lagu nye best…

Jap..nak bagi korang dengar lagu ni…

<object width=”640″ height=”510″><param name=”movie” value=”https://www.youtube-nocookie.com/v/ILY6WyAeEQw?fs=1&amp;hl=en_US”></param><param name=”allowFullScreen” value=”true”></param><param name=”allowscriptaccess” value=”always”></param><embed src=”https://www.youtube-nocookie.com/v/ILY6WyAeEQw?fs=1&amp;hl=en_US” type=”application/x-shockwave-flash” allowscriptaccess=”always” allowfullscreen=”true” width=”640″ height=”510″></embed></object>

kalo ikut selera telinga aku..lagu ni best la…korang cube try dengar pulak…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: