Sedih dan Sadis…

Salam semua…
amboi2..sedih dan sadis betul tengok blog aku ni…dah bape lame tak di update..
bukan ape..kekadang tu dapat mase nye malas nak menulis..amik ko…
berbulan2..berminggu2 senyap dan sunyi sepi je…
so from now on..hopefully semangat tu datang la kembali ye…insyaAllah..

btw..nak ucapkan tahniah kat my best friends : Siti Zaida Ishak dan pasangan nya,Amirul Haikal Azizan di atas perkahwinan mereka CNY yang lepas..dan seperti biase sape jadi pengapit?….hmm…tuan empunya blog..tapi sorry ek..zaida nye kawin..last service aku jadi pengapit..huhu..cukup sampai di situ je ye kawan2..even Ti yang nak kawin tengah tahun ni pun, aku dah pesan awal..sile cari pengapit len..aku tak mo dah jadi..kerana …AKU NAK KAWIN GAK KENGKAWAN!!!!!!!!!!!!!hehe

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: