Hasil nye….

Salam semua…well22….weekends is here!…

but hopefully esok g keje jgn le banyak ngat benda yang urgent sampai aku kene stay…

pasal esok dah plan nak jumpe Nisa n Intan!…

btw..just nak inform apa kah hasilan pertama dari duit tepi…

sangat beli novel tajuk “Biarlah YM Bicara” by Hanni Ramsul..

sangat top seller. …n sangat best novel ni!…

sebenarnye buku ni dah lame kuar cume aku je yang baru terhegeh2 g beli..btw..memang best novel ni..sila g ke kedai buku berhampiran ye untuk membeli…hehe…

**pendek je entri kali ni pasal mate dah ngantuk..malam semalam struggle nak habiskan gak novel ini..hehe…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: