Salam AidilAdha

Salam semua…amboi…dah lame tak update blog..tetibe je terus salam aidiladha kan..muahahaha…

menunjukkan betapa lame nye tak update blog..ntah la..tetibe merasakan tak de mood n idea nak update..padahal cite holiday ke Sabah ade je kan..

btw…korang tau kan aku g holiday ke Sabah last month?…ala mana yang tak tau tu..buat2 tau la ek..hehe…

aku g last month ngan best friend ~ Ti Indawati n adik Ti…memang best gile!…4 hari 3 malam kami spent di KK..

rase2 nye pas ni kalo aku jadi tour guide di KK..boleh la kot…korang nak ke mana?..aku leh tunjukkan jalan..hehe…macam ade unsur2 riak..sila jangan begitu wahai Mazwana…

well…kalo nak tengok kemeriahan aku n Ti holiday di sabah, leh la menjenguk photo album aku di Facebook ye…

ha…rupe2 nye..waktu g KK last month..aku seflight ngan teman sekampung a.k.a mak buyung Fatihah Nagib n hubby..hehe..what a small world!…diorang pun g holiday ke Sabah…mentang2 le skang ni popular ngan tagline “Now Everyone Can Fly” ..sampai kawan sekampung pun leh jumpe nun jauh di awan biru..hehe…

ha..skang ni current obsession..well can’t say current la..it is almost my hobby since school days pun…adalah g melancong…so sesuai ngan ekonomi diri n keadaan diri sendiri..maka obsession itu makin menjadi2 skang…

so for next year nye holiday trip sudah terencana..haha./.jgn jeles…korang nantikan je destinasi aku nanti ke mana…kalo betau skang..ala2 tak surprise nanti…well2..memang syok dapat travel…bak kate org…jauh berjalan luas pemandangan..try r wey..as for me…selagi belum settle down n masih belum ade anak ni..time ni le nak merayap habis-habisan…nanti dh kawin..tu consider len nye cite holiday..la ni…enjoy it to the fullest…

sila skang sangat cerita pasal travel adalah bermain2 di bibir setiap peserta trip holiday aku next year..walhal g holiday nye bape hari je pun..tapi penungguan tu bagai nak rak..haha…ape leh buat..cam budak2 lak jadi nye…ttapi layaannnnn…

ok dah..back to the entry title…selamat menyambut hari raya aidiladha kepada semua kawan2 di mana jua anda berada…drive safely to hometown..aku maybe balik petang esok..hopefully jalan tak jem..so di sebabkan itu,esok aku akan buat muke kesian kat bos supaya dia dapat bagi aku half day je..hehe….beringat2 waktu makan daging korban..nanti masing2 nye kolestrol dalam badan naik…

haha..macam jadi duta air asia lak aku..muahahaha....

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: