Salam Aidilfitri

Salam kepada semua..

rasenye macam baru je hari tu wat entry tentang salam ramadhan..

tapi la ni tetibe muncul lak entry salam aidilfitri…hmmm cepat benar masa berlalu…

so camne hampir sebulan berpuasa?..ada peningkatan dalam ibadah masing2?..

sendiri jawab la ek…aku pun tanya diri aku ni ha gak…macam kene muhasabah diri je lagi ni…huhu…

well hari ni temankan zuraini g shopping baju raya anak dia…aku bawak dia ke carrefour subang jaya (yang sebelah subang parade tu), giant puchong and bukak pose kat kfc 101 mall, puchong.

macam best je shopping baju untuk anak2 tapi diri sendiri ada anak tekak and anak mata je..hehe…tunggu la ek sendiri nye anak..insyaAllah..

so sempena bulan Syawal yang bakal menjelma ni, aku nak amik kesempatan ni untuk ucapkan Selamat Hari Raya kepada semua saudara mara, sahabat handai, jiran tetangga n semua yang mengenali diri ini..(tak kenal pun takde hal..aku tetap wish untuk semua org…)..mintak maaf dari hujung rambut ke hujung kaki..kalo ade salah dan silap tu harap dapat di maafkan…n jemput la datang beraya ke rumah aku di Bentong,Pahang…tak jauh mane pun …hehe…

tahun ni takde nak ngantar kad raya so bagi korang kad di alam maya je la ek..ni pun aku cari kat yahoo images..cilok sape punye tah…thanks ek…

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI

**HATI2 EK BAWAK KETE BALIK KAMPUNG…..