On the Track Back Again…

Salam semua..harap semua nye ceria dan sehat selalu..

tak banyak nak cakap n tulis hari ni..cume nak update kat sume yang hidup aku dah back on track balik..

hopefully aku akan lebih tabah pasni…

ape2 pun harap2 semua nye akan berjalan ngan lancar n please wana…

tolong la kuatkan semangat!…

fikirkan tentang semua org..jgn jadi selfish n please fikir baik2 sebelum buat sebarang keputusan!..

yang penting from now on.jgn nak ikutkan perasaan n buat semua perkara sehabis mungkin!..

InsyaAllah…

** btw..sape2 tau mane2 kerja part time yang boleh aku buat after keje?..anything pun boleh~ contohnye translate artikel ke, tolong wat2 keje opis ke, tolong ngajar tuisyen ke..as long as i get extra income..please contact me…tq**

Advertisements

Gerhana Bulan ~ Eclipse @ Tropicana City Mall

Salam Semua..adoi la..lame gile tak update blog!…
hoho..so ape khabar semua?..well..memang teruja sangat2 bila tibenye bulan julai la ni..
bukan pe…twilight : eclipse muncul di pawagam!..memang sangat mengujakan!..
well..memang dah bace pun buku nye n tau dah pun cite nye..tapi tak kira..nak gak tengok kat wayang!..so mari pilih sape jadi mangsa untuk temankan aku tengok eclipse..dan orangnye tak lain tak bukan zaid!..yezza….
so untuk kali ni…tugasan menempah tiket di berikan kepada beliau…dan oleh kerana beliau agak kejam org nye..beliau telah pilih la pawagam yang terdekat ngan umah beliau..iaitu di Tropicana City Mall…so walaupun tak tau kat mane..aku gagah kan jugak untuk encari tempat tersebut tanpa bantu GPS…hoho..dah le di iringi nagn hujan petang tu..(yang mane aku sangat la seram sejuk kalo driving ke tempat yang tak tau hala tuju dalam keadaan berhujan..tapi demi nak nonton edward cullen..mari layankan aje..dan memang berbakat dalam mencari jalan2 baru..maka aku pun sampai ke tempat tersebut ngan jaya nye!..bangga ngan diri sendiri jap..)
twilight fiesta petang tu turut disertai oleh mirul (housemate zaid) dan ping ( officemate zaid) dan wana (coursemate zaid ~ aku le tu..heheh)..
dan kami tanpa membuang masa..dah tak nak pandang kiri kanan..trus je masuk dalam movie hall..pergh!…
memang best r cite ni..sedondon cam dalam buku nye..tak sia2 tiket yang di belanja oleh zaid..hoho…
eh..korang dah tengok lum?..g r tengok…edward cam bese..memang ensem r dalam cite ni..n cite eclipse ni lebih banyak aksi compare to new moon..memang berdebar2 korang tengok (aku berdebar2 tengok edward cullen..hehe..)

ha..ni r permulaan cite eclipse..romantik gile n lawa nye surrounding diorang ni!

jacob n edward yang sesame suke kat bella..tapi kalo aku jadi bella..of course la edward yang jadi pilihan kalbu...

bella tengah confius nak pilih jacob atau edward..ikut la gerak hati yang betul

so..pe lagi..g r tengok cite ni wey..memang akan ade yang cakap tak best..biase r hati manusia lain2..tapi bagi aku..best je kot!..recommended to watch!