mOnRods

Salam semua…

Ape khabar?..hopefully sume nye sehat ye..well camne ngan cuti hujung minggu lepas?..mesti best kan..

same la with me here….a very well spent weekends…hehe…suke sesangat…

hari sabtu ade dinner kat MIECC..makan free

hari ahad : lunch kat pizza hut midvalley ngan ti indawati ~ free gak

malam dinner di monrods, seksyen 7, bangi~ pun free gak!…

pergh memang best gile r…anyway thanks to zaid for the invitation n hopefully ko dapat banyak lagi free invitation camni..hehe…

ooo..sape2 yang penah duk bangi mesti tertanya2 monrods kat ne kan?..

well waktu zaman aku belajar kat ukm (0307) pun takde lagi wujudnye restoran ni…

seksyen 7 pun macam tak meriah macam skang…well monrods ni restoran melayu,malam yang kitorang g (KITORANG : wana, ti,zaid, baduk,barok, zuhair n sorang lagi kawan zaid) tu baru opening nite dia..tu yang tokey nye anjurkan makan2…

so ape lagi kami datang2 terus menuju ke meja makan le..buffet u…jangan marah..2,3 kali le aku ngulang makan..hehe…by the way, the foods were delicious..memang best..n sambil makan kami di hiburkan ngan pertunjukan silap mata..as usual zaid jadi gadis seksi pembantu abg silap mata..siap leh bengkokkan sudu lagi tau zaid..terus jadi neo dalam cite matrix..ngeh3….

dan yang paling menarik nye, malam tu ade cabutan bertuah…n rombongan kami sangat bertuah..3 org dapat hamper besar gila…zaid, barok n kawan zaid..tapi masing2 kedekut nak sharing2 ngan aku n ti..jahat betul..hehe..

malam tu kami di dendangkan dengan lagu karaoke oleh zaid ~ izinkan ku pergi…tetibe pilih lagu jiwang karat kan zaid..trus spoilt mood..

alamak..aku geram sebenarnye ni..ade je tangkap2 gambar..tapi tepon aku ni..aku duk cari kabel nye tak jumpe..kalo tak leh tatapkan korang ngan gambar2…aduhai…tak best nye…

serius tak best……..

~SMILE WANA~ ^_^

Smile. even when you’re hurting
Smile. even when you’re lied to

Smile. even when someone doesn’t care
Smile. even if you’re hated

Because…

Someone out there is hurting more than you are
Someone out there has been lied to more times than you have

Someone out there is more unloved than you are
Someone out there is hated by many more than you are

**thanks to airin norizan..curik petikan di atas daripada FB airin..**

Micheal Owen ~ WanA OWeN

Salam semua..amboi rase dah bersawang bagai nak rak blog aku ni..adoiii la…bil broadband tak bayar2..tu yang susah skit nak online n tulis2 blog ni..

hmm perasan tak?..aku nye facebook n friendster and almost benda2 len yang nak kene gune nickname ni, aku mesti nak gune “wana owen’?..

hehe…tau tak nape?..pasal aku memang minat gile2 ah ngan owen ni..cume skang nye minat tak segile dulu nye minat..

waktu form 2 aku start minat dia…rase nye waktu aku nak sangat berbf kan owen..huahuahua..tinggi betul angan2 aku…

kebetulan time form 2 tahun 1998, world Cup 98..aku ape lagi..dari tak penah2 tido lewat malam..tapi demi owen terchenta (waktu tu la…), sanggup aku korbankan waktu tido yang enak..hehe…

rase nye bagi aku time tu..Owen la yang paling cute miut, yang paling hensem, yang paling gagah, yang paling macho..n segala2 nye…

buktinye sampai skang aku maseh simpan a few file yang penuh dengan segala macam cite n gambar micheal owen..haahaha..

nak kene tunjuk or wariskan kepada anak cucu ke pe?..hohoho…

jejaka idaman wana di kala berusia 14 tahun..muahahaha...

 

 ***rindu dan dendam!**

Hmmm…Restructured Back My Life

yea..salam semua…

memang dah lame gile tak update blog.

bukan ape…skang ni i’m in the middle of restructured back my life..

kenape n ape?..

tak yah la korang tau kot…

but just pray for me, that i’ll be back to normal condition soon..

thanks to all my friends out there whenever i need a shoulder, they lend theirs.

thanks so much!..

in the meantime, please pray for me..will u?..

See ya soon!