Semerah Cinta Stilletto

Salam Semua..Salam 1 Malaysia..che wah…

hmmm hari ni nak wat entry pasal filem lak..dah lame tak wat entry filem pasalnye dah lame tak g tengok wayang…so malam tadi kebetulan ada masa terluang..maka nye mari lah g tengok wayang…

lagipun memang dah lame pun teringin nak tengok cite Semerah Cinta Stilletto ni..tu yang tetibe ada free malam tadi trus calling Zaid, ajak g tengok cite ni..harap maklum ye..wajib Zaid dalam keterpaksaan dalam tengok cite ni..tapi mengenangkan aku yang membayar duit tiket beliau..so sile beliau melayankan aje movie pilihan aku..huahuahauhaua…

Semerah Cinta Stilletto

hmmm..overall ok la cite ni…bagi yang berhasrat nak membuang masa seperti yang aku laku kan malam tadi..i recommend this film. in terms of lesson learnt, quite ok.part tu memang aku agak tersentuh gak la.cam biasa lakonan Cat Farish dalam cite ni tak lari dari watak kelakar eventhough cume pelakon pembantu,memang menghiburkan.in fact menghidupkan lagi cite ni.

tapi ni opinion aku la, cam ade yang tak cukup je lagi ngan cite ni. yang mana serba sedikit kene tambah touch up lagi kot. but this one only my humble opinion..aku pun tak pandai gak nak komen, cume ni la yang dapat aku simpulkan.

Zaid dah pesan awal2, kalo dia tertido waktu movie tengah on,jangan kejutkan dia.hangin jap. hehe…terima kaseh to Zaid yang sudi menemankan aku tengok wayang ni walaupun dalam keterpaksaan untuk menonton movie pilihan aku.,hehahahahaha.mujur tak berlaku kejadian yang memalukan macam hari tu.haha..sangat berdoa di jauhkan dari kejadian sebegitu kali ni.alhamdulillah di makbulkan.hehe..

hero dan heroin filem...

ni lah hero n heroin filem..farid kamil – lisa surihani..lisa surihani so sweet dalam cite ni. .nampak kurus lak dia..ke memang lisa kurus?..

ok la..kalo korang tak percaya review aku pasal cite ni, baik korang g tengok sendiri. bukan pe..kekadang pendapat memasing berbeza..just aku bagi overview nye di sini…

kalo tanya Zaid, dia hanya akan jawab “lek luuuuuuuu”…haha…

** saya kan menyokong industri filem Malaysia….jom reramai sokong produk Malaysia! =D **

Advertisements

1 Comment (+add yours?)

  1. Mohd SamsuL
    Jan 11, 2011 @ 23:45:12

    Aku nengok cite ni pun lelap. Tersedar bila member aku duk sebut Leman Toyol Leman Toyol. SiyaL.

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: