i luv December!

why i luv december?….

because….

a) December full of public holidays

b) last month of the year

c) it is shopping time!…Year end sale!…

d) MY BIRTHDAY IS ON 26 DECEMBER…hehe…

saje je tayang gambar kek..kot2 ade yang sudi nak belanja kek camni..hehe...

that’s why i loveeeeeeeeeeeeee December…

** bukan nak promote birthday sendiri..tapi kenyataan nye..hehe…

…FRIENDSHIP…

1. Love is friendship that has caught fire. It is quiet understanding, mutual confidence, sharing and forgiving. It is loyalty through good and bad times. It settles for less than perfection and makes allowances for human weaknesses.

2. The glory of friendship is not the outstretched hand, nor the kindly smile nor the joy of companionship; it is the spiritual inspiration that comes to one when he discovers that someone else believes in him and is willing to trust him.

3. A friendship founded on business is better than a business founded on friendship.

4. That friendship will not continue to the end which is begun for an end.

5. Do you know what friendship is… it is to be brother and sister; two souls which touch without mingling, two fingers on one hand.

6. There’s a miracle of friendship that
dwells within the heart
And you don’t know how it happens
or where it gets its start
But the happiness it brings you
always gives a special lift
Any you realize that friendship
Is God’s most perfect gift.

7. What sweetness is left in life, if you take away friendship? Robbing life of friendship is like robbing the world of the sun. A true friend is more to be esteemed than kinsfolk.

** thanks to all my friends..

for always being there for me..for all the love that we shared…

for all the memories we had…**


New Malaysian stamps pay tribute to children and their rights


Dear UNICEF Supporter,

Last month, UNICEF, TBWA/TEQUILA and Pos Malaysia issued 5 Special Edition Caring Society Stamps in honor of children in Malaysia and across the world, in celebration of their rights as we prepare to commemorate the 20th Anniversary of the Convention on the Rights of the Child in November this year.

UNICEF would like to invite you to say YES to all children by purchasing these stamps, sticking them on envelopes for your letters and sending these to as many friends and relatives to spread the word on the importance of upholding children’s rights. If you are an avid stamp collector these unique stamps can certainly add to your collection of special editions.

Because children are our legacy, we must do all we can to safeguard their future. A good place to start is to recognise their rights. These stamps will serve as a lasting reminder to all of us to never forget our promise to all children.

Kecantikan Lelaki & Kegagahan Wanita

Kecantikan Lelaki

Kecantikan seorang lelaki bukan kepada rupa fizikal tetapi pada murni rohani. Lelaki yang cantik, adalah:-
1) Lelaki yang mampu mengalirkan airmata untuk ingatan
2) Lelaki yang sedia menerima segala teguran
3) Lelaki yang memberi madu, setelah menerima racun
4) Lelaki yang tenang dan lapang dada
5) Lelaki yang baik sangka
6) Lelaki yang tak pernah putus asa

Kecantikan lelaki berdiri di atas kemuliaan hati. Seluruh kecantikan yang ada pada Nabi Muhammad adalah kecantikan yang sempurna seorang lelaki.

Kegagahan Wanita

Kegagahan seorang wanita bukan kepada pejal otot badan, tetapi pada kekuatan perasaan. Perempuan yang gagah, adalah:-
1) Perempuan yang tahan menerima sebuah kehilangan
2) Perempuan yang tidak takut pada kemiskinan
3) Perempuan yang tabah menanggung kerinduan setelah ditinggalkan
4) Perempuan yang tidak meminta-minta agar dipenuhi segala keinginan

Kegagahan perempuan berdiri di atas teguh iman. Seluruh kegagahan yang ada pada Khadijah adalah kegagahan sempurna bagi seorang perempuan …

** from Bina Bahagia Bersama Suzana Ghazali

SWEET N SOUR OF 15/11/09

walaupun seperti dah terlewat nak update pasal showcase Dato’ CT yang aku g hari ahad lepas..

tapi macam nak gak upload cerita2 nye di sini..

last Sunday, took place at Stadium Malawati Shah Alam..together with Syarina, Ti n Eddy, we were having fun at Dato’ CT showcase…

memang amazing sangat2 Dato’ CT..so sweet..cute..n nampak kurus…

tapi sori sesangat pasalnye kamera tepon aku adalah 2MP je..so gambar yang di tangkap adalah sangat2 blur n tak nampak hape..

rase2 nampak tak ct nye kat sini?

 

nampak tak?...nampak tak?...

hehe..korang buat2 nampak je la ek Dato’ CT dalam gambar2 aku upload ni..

tu le..aku ajak g..sorang pun tak mo..kan dah kene tengok je gambar2 blur dari kamera tepon aku yang tak bape nak canggih tu..

hehe…

at the end of the day…aku n Syarina dinner kat KFC…

wah..lapar betul aku ek..licin ayam KFC aku makan....

sempat psoing jap sementara tunggu Syarina habis makan...

huhu…dah siap2 makan..aku ngan penuh rase tanggungjawab g r menghantar Syarina pulang ke umah beliau..

tapi nye otw nak ke umah beliau..di stesen minyak Petronas…satu kereta lalu di tepi aku n inform yang tayar kete ku pancit!..

huwaaa…ape nak buat ni..dah la Bangla stesen minyak tu boleh lak nak kekwat2 cakap “takkan tak perasan kot tayar pancit?”..hello boleh tak ko jgn jadi kekwat…sakit betul hati ku..

so..naseb bek ade Syarina yang pantas berfikir..pasalnye kedai tayar dah sah2 dah tutp..

so Syarina menyarankan untuk memintak tolong encik jiran sebelah umah dia ataupun mintak tolong encik chegu sekolah memandu dia yang kebetulan duk kat floor atas blok dia…

n jejaka yang menjadi pilihan untuk menjadi ala2 hero pada hari itu adalah…

ENCIK CHEGU SEKOLAH MEMANDU SYARINA A.K.A ENCIK WARI

hehe…terima kaseh kepada beliau..name pun chegu sekolah memandu..so dia siap bukak kelas free lagi untuk kami cara2 menukar tayar yang betul..

harap2 pas ni aku boleh bukak tayar sendiri kalo tayar pancit lagi..

hehe…

 

L.O.V.E

p

sweet

1 .I love you, not for what you are, but for what I am when I am with you.

2. If i has to choose between loving you, and breathing. I would use my last breath to say I LOVE YOU.

3. When you are in Love you can’t fall asleep because reality is better than your dreams.

4. Find a guy who calls you beautiful instead of hot, who calls you back when you hang up on him, who will lie under the stars and listen to your heartbeat, or will stay awake just to watch you sleep… wait for the boy who kisses your forehead, who wants to show you off to the world when you are in sweats, who holds your hand in front of his friends, who thinks you’ re just as pretty without makeup on. One who is constantly reminding you of how much he cares and how lucky he is to have YOU… The one who turns to his friends and says, thats her

5. As we grow older together, As we continue to change with age, There is one thing that will never change. . . I will always keep falling in love with you.

6. If you love something, let it go. If it comes back to you, its yours forever. If it does’nt, then it was never meant to be.

7. The couple that fights the most is the one most in love… it shows they care enough to notice the other one screwed up and care enough to mention it to the person so they can fix it. When you stop fighting it means you stopped caring.

8. Love is as much of an object as an obsession, everybody wants it, everybody seeks it, but few ever achieve it, those who do will cherish it, be lost in it, and among all, never… never forget it.

9. If rain drops were kisses,I could send you showers. if hugs were seas i send you oceans. and if love was a person i send you me!!

10. I get the best feeling in the world when you say hi or even smile at me because I know, even if its just for a second, that I’ve crossed your mind.

** ouch..so SwEeTTTTT….(~_^)**

Kaseh Ku Pertahankan


Hujan yang berguguran
Seakan memahami kedukaan
Melanda ke jiwaku
Yang pasrah pada kesetiaan

Ku juga sepertimu
Yang mampu kasihkan ku pertahankan
Namun aku tak bisa menggenggam resah kerinduan

Belai tawamu
Semerdu angin yg berhembus lesu
Teguhnya cintamu
Walaupun diterpa durja

Bersabarlah oh kekasihku
Penantian kita belum berlabuh
Angin yang mengubah impian kita
Sehingga pohon cinta tak berbunga

Hadirnya bukan paksaan
Sekadar menguji keteguhan cinta
Yang pastinya kasihmu kupertahankan

Previous Older Entries